Pompka do zimnej wody - jednorazowa
-
- Fanklubowicz
Re: Pompka do zimnej wody - jednorazowa
Jak będą chcieli wymienić to chyba wezmę Reich-a , skoro Comet też niczego nie gwarantuje.
reflexes pisze:Zaczęła robić zwarcie albo zbyt duży pobór prądu, bo regulator zaczął odcinać prąd.
Czyli dokładnie jak u mnie tylko po trzech sezonach. Badziewie i tyle.
reflexes pisze:No to mnie pocieszyłeś. Właśnie dzisiaj zamówiłem taką samą. Zaraz anuluję zakup na allegro.
Panowie, co kupić?
Spróbuj Reicha, serio!
Nie żebym reklamował ale fakty są faktami. Może trafiłem dobre sztuki, ale w zapiekance jedna od 2014 roku a w wielorybie już 3 sezony dwie sztuki chodzą.
Ja chyba zostanę przy tym antyku który znalazłem w bakiście, bo coś mi się wydaje, że ona podziała najdłużej.
Fiat Burstner 535-2 2.8 TD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- misha22
- Przyjaciel
Polecam tą moją, z posta z początku marca. Działa i na razie nie klęka.
De Reu 1968, prawie jak zapiekanka
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
- Mobil-Zasada
Mój Comet Eko-plus pracuje nieczęsto, ale działa od 2015roku kiedy odbyliśmy pierwszy nasz wyjazd z zapiekanką.
Ostatnio robiąc zakupy stwierdziłem że kupię na zapas pompke. I zamówiłem cometa tego właśnie z pierwszego posta. Nawet nie pomyślałem żeby poczytać opinie, po prostu zamówiłem. Na razie i tak będzie leżała jako zapasowa. A do zakupu skłoniło mnie odrobinę niższe ciśnienie i wydatek wody w stosunku do tej pompki co mam teraz, bo jak za mocno odkrece to chlapie dookola, ciekaw jestem czy będzie odczuwalna różnica na tej drugiej pompce.
Ostatnio robiąc zakupy stwierdziłem że kupię na zapas pompke. I zamówiłem cometa tego właśnie z pierwszego posta. Nawet nie pomyślałem żeby poczytać opinie, po prostu zamówiłem. Na razie i tak będzie leżała jako zapasowa. A do zakupu skłoniło mnie odrobinę niższe ciśnienie i wydatek wody w stosunku do tej pompki co mam teraz, bo jak za mocno odkrece to chlapie dookola, ciekaw jestem czy będzie odczuwalna różnica na tej drugiej pompce.