Mruwasek pisze:Hej znajdzie się jeszcze miejsce na Mruwaska (2+1) niestety tylko z czwartku na piątek możemy być niestety na jedną nockę za to w czwartek od rana
Procedury znasz. Zapiszesz się na listę i jesteś. Opłata zlotowa na miejscu.
Mruwasek pisze:Hej znajdzie się jeszcze miejsce na Mruwaska (2+1) niestety tylko z czwartku na piątek możemy być niestety na jedną nockę za to w czwartek od rana
kasolaj pisze:tomcat pisze:Żebyśmy się zrozumieli...
Jak najbardziej możecie zbudować "obóz" rozbijając się obok siebie ale namiot to osobna załoga czyli dodatkowa cyfra na liście wobec czego obowiązuje ich również opłata zlotowa.
Traktujemy ich jako kolejną "nibyniewiadówkę"
Tak. Dopisani są. Rozumiem. Zapłacimy jak trzeba
kasolaj pisze:kasolaj pisze:tomcat pisze:Żebyśmy się zrozumieli...
Jak najbardziej możecie zbudować "obóz" rozbijając się obok siebie ale namiot to osobna załoga czyli dodatkowa cyfra na liście wobec czego obowiązuje ich również opłata zlotowa.
Traktujemy ich jako kolejną "nibyniewiadówkę"
Tak. Dopisani są. Rozumiem. Zapłacimy jak trzeba
Witam,
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy może na jedną noc dojechać jedna osoba autem do obozu Burzy z piorunami? Zapłaci za siebie ale nie będzie osobnym obozem.
Pozdrawiam
Kasolaj
dzin1975 pisze:Idzie rekord? Jaka frekwencja była w Koszęcinie? Bo mi umknęło...
dzin1975 pisze:Idzie rekord? Jaka frekwencja była w Koszęcinie? Bo mi umknęło...
Murano pisze:dzin1975 pisze:Idzie rekord? Jaka frekwencja była w Koszęcinie? Bo mi umknęło...
78 zapisanych, fizycznie 81.
3 załogi były w odwiedzinach.
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości