Zapowiada się pięknie.
No i na dodatek 125p w garażu.... rewelacja
Stara babuszka czyli zmagania Marty i Norberta...
-
Re: Stara babuszka czyli zmagania Marty i Norberta...
Misha elementy, o których mówisz to z tego co się orientowałem to oryginalnie montowane w pierwszym roku produkcji. Czyli zgadzałyby się z tym co mamy. Naturalnie, że będe chciał zachować jak najwięcej cech pierwszego rocznika próbując wkomponować je w nowy wygląd wnętrza. Ale to już daleka przyszłość. Najważniejsze to zrobić w tym roku budkę i postawić ją na koła by chociaż na materacu, ale pojechać jeszcze gdzieś w tym roku.
Miron, niestety tu Cię zmartwię. Ale fiacior nie jest mój. Akurat w tym czasie naprawiałem go znajomemu. W mojej stajni jest łosiek czyli Volvo 740 i Zastava, ale za to widoczny Polonez w tle jest brata A ludzie przyprowadzają mi starsze auta do naprawy i ogarnięcia z racji, że uwielbiam starą motoryzację i nie jednym już się jeździło i robiło.
Miron, niestety tu Cię zmartwię. Ale fiacior nie jest mój. Akurat w tym czasie naprawiałem go znajomemu. W mojej stajni jest łosiek czyli Volvo 740 i Zastava, ale za to widoczny Polonez w tle jest brata A ludzie przyprowadzają mi starsze auta do naprawy i ogarnięcia z racji, że uwielbiam starą motoryzację i nie jednym już się jeździło i robiło.
czyczepa
n126 73r. nr68
n250C nr1068
Ciągnik:
Volvo 740TiC
Zastava Skala 55
n126 73r. nr68
n250C nr1068
Ciągnik:
Volvo 740TiC
Zastava Skala 55
- Miron EZD
- Fanklubowicz
To mnie zmartwiłeś. Kiedyś miałem Poldka, rocznik 92 , oczywiście czerwony, stąd ten sentyment.
Volvo 740, też piękny wóz, legendarny szwedzki wyrób, nie ma już takich...
Volvo 740, też piękny wóz, legendarny szwedzki wyrób, nie ma już takich...
-
A no nie ma. Ostatnie prawdziwe tylno-napędowe volvo. Właściwie to szwedzki polonez Do poldków do dziś mam sentyment. Jednak też to są kochane autka.
Ale skoro nie ma już posta pod postem i mamy nowy dzień to i możę pare fotek wrzuce by nadrobić zaległości z remontu.
Tym razem rama podczas składania
Ale skoro nie ma już posta pod postem i mamy nowy dzień to i możę pare fotek wrzuce by nadrobić zaległości z remontu.
Tym razem rama podczas składania
czyczepa
n126 73r. nr68
n250C nr1068
Ciągnik:
Volvo 740TiC
Zastava Skala 55
n126 73r. nr68
n250C nr1068
Ciągnik:
Volvo 740TiC
Zastava Skala 55
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Idziesz do przodu widzę czekam na dalsze postępy, niebawem odwiedzę
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach