Enka vs tomtoy
Re: enka vs tomtoy
Dzisiaj zrobiłem sobie maskownice okien zewnętrznych, nie wiem czy Wam się podoba? mi na razie tak.
( folia czarna matowa strukturalna gofrowana)
( folia czarna matowa strukturalna gofrowana)
Ostatnio zmieniony środa, 11 maja 2016, 16:38 przez tomtoy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ladna ta Twoja przyczepka
Czy te maskownice pelnia jakas konkretna funkcje, czy tylko estetyczna?
Wpadlem na podobny pomysl w kwestii odblasku w dolnym ceowniku ramy... nawet jakis czas temu folie zakupilem
Naskrobane Tapatalk'iem.
Wpadlem na podobny pomysl w kwestii odblasku w dolnym ceowniku ramy... nawet jakis czas temu folie zakupilem
Naskrobane Tapatalk'iem.
SQ8KMY via Icom D-Star
Robcio pisze:Ladna ta Twoja przyczepka
Naskrobane Tapatalk'iem.
Maskownice to tak dla estetyki, a ten odblask w ceowniku to pięknie odbija światełko w nocy.
Tomtoy, ładna N-ka. Maskownice mi się podobają, przykuwają wzrok i nadają nowoczesnego wyglądu. Z tą folią w ceowniku to świetny pomysł, mi chodziło po głowie naklejenie kilku prostokątnych odblasków z Horpol'u.
RAFALSKI pisze:Tomtoy, ładna N-ka. Maskownice mi się podobają, przykuwają wzrok i nadają nowoczesnego wyglądu. Z tą folią w ceowniku to świetny pomysł, mi chodziło po głowie naklejenie kilku prostokątnych odblasków z Horpol'u.
Naprawdę polecam taki odblask, jest nisko i świetnie odbija się nawet w światłach mijania, ja kupiłem 2mb.
Ładnie się prezentuje ta twoja przyczepka
a bezpieczeństwo to podstawa
Benior pisze:Ładnie się prezentuje ta twoja przyczepka
Dzięki Beniu, Twoja 132-ka też będzie ''nielicha'',
Trzeba pokazać że Niewiadówki niema się co wstydzić na kempingu, w końcu to Polska myśl techniczna.
Re: RE: Re: enka vs tomtoy
...gdyby tylko wiecej bylo podobnie myslacychtomtoy pisze:Trzeba pokazać że Niewiadówki niema się co wstydzić na kempingu, w końcu to Polska myśl techniczna.
Naskrobane Tapatalk'iem.
SQ8KMY via Icom D-Star
Panowie ..... żadnych kompleksów stojąc obok zachodniego .... wiecie czego
Kolejna sprawa to właśnie patriotyzm lokalny KUPUJMY SWOJE
Dajemy tym samym pracę iluś tam osobom bo muszą dla nas wytworzyć części zamienne. Przy zachodniej to tylko import więc nabijamy kabzę obcym.
Kolejna sprawa to właśnie patriotyzm lokalny KUPUJMY SWOJE
Dajemy tym samym pracę iluś tam osobom bo muszą dla nas wytworzyć części zamienne. Przy zachodniej to tylko import więc nabijamy kabzę obcym.
Tomtoy a z jakiej foli robiłeś maskownice?
Bardzo fajnie wyglądają.
Bardzo fajnie wyglądają.
Czarny mat strukturalna; http://allegro.pl/folia-czarny-mat-prog ... 90505.html
Z tego co widzę to masz przyciemniane szyby i to fajnie wygląda ;ciekawe jak będzie na normalnych ?
N126n
Remont eNki
Remont eNki
Re: RE: Re: enka vs tomtoy
tantalos pisze:Z tego co widzę to masz przyciemniane szyby i to fajnie wygląda ;ciekawe jak będzie na normalnych ?
Przy normalnych szybach raczej takiego efektu nie będzie.
U Tomtoya ładnie sie wszystko komponuje ze sobą.
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Może w sobotę ogarnę boczne okna, jestem ciekawy jak to będzie patrzyło, mam jeszcze inny plan ale to przy wymianie okien na podwójne.
Dzisiaj tak na szybko rozłożyłem mój daszek z dorobionymi ściankami bocznymi. Tak to teraz wygląda,zobaczę w trakcie sezonu czy są mi potrzebne i nie wstawić okien w ścianach,okaże się.