Witam wszystkich, nazywam się Miłosz i zaczynam przygodę z n126. Ogólnie przyczepa ma być dodatkiem do mojego malucha, ale też do weekendowych wypadów.
Właścicielem stałem się przez przypadek, znajomy rodziny od którego kupiłem WSK B1 z 70r powiedział że oddaje swoją przyczepę na złom. Jak powiedział że jest zarejestrowana i ubezpieczona nie mogłem odpuścić takiej okazji.
Film z wyciągania z krzaków, gdzie zarosła, udostępnię niebawem. Jak tylko zrobiła się pogoda zamontowałem hak do malucha, szeroką stal do przyczepy i przejechałem się po wsi żeby załapać zajawkę.
Wrażenia super, maluch ma rajdowy silnik i daje rade bez problemu. Zajawka jest, zacząłem więc rozbiórkę ale to już w następnym poście.
Niewiadów n126b
- Fiacior75
- Fanklubowicz
Re: Niewiadów n126b
Moj ulubiony kolor maluszka witaj na forum!
Remont idzie jak krew z nosa... Podłoga na wykończeniu, dziur była masakryczna ilość. Zostały ostatnie poprawki i idzie na to baran biały i poliuretan biały.
Dach, MASAKRA. Cały spękany, wszystkie pęknięcia pogłębione i na to kit. Ogólnie wszystkie materiały będą NOVOLA, Kit Micro Fiber i finish.
Nadkola, jako że mają tam wejść 6,5 calowe felgi trzeba było trochę pomodzić.
Jak będę miał więcej czasu to wrzucę więcej fotek.Pozdrawiam!
Dach, MASAKRA. Cały spękany, wszystkie pęknięcia pogłębione i na to kit. Ogólnie wszystkie materiały będą NOVOLA, Kit Micro Fiber i finish.
Nadkola, jako że mają tam wejść 6,5 calowe felgi trzeba było trochę pomodzić.
Jak będę miał więcej czasu to wrzucę więcej fotek.Pozdrawiam!
Kawał roboty odwaliłeś.
Tak, sporo jeszcze przed Tobą także wytrwałości życzę, to chyba najbardziej upierdliwa robota przy remoncie(no przynajmniej dla mnie).
Widać, że wiesz co robisz, podstawę do remontu masz w złym stanie. Dobrze że wróci do żywych
Powodzenia!
Widać, że wiesz co robisz, podstawę do remontu masz w złym stanie. Dobrze że wróci do żywych
Powodzenia!
-
- Fanklubowicz
Jak taka podloge szczelna robisz to pływać będziesz w niej mógł
-
- Fanklubowicz
Jak taka podloge szczelna robisz to pływać będziesz w niej mógł
Maluszek super I rower nawet masz pod kolor
Maluszek super I rower nawet masz pod kolor