Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- mannt
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: Hydepark
Bylem nim w Warce w zeszłym roku. Moja zabudowa do generalnego remontu ale to raczej nie problem. W oryginale ma klimę, szyby elektryczne i ramę w ocynku więc dobra baza. Póki co wszystko ze środka wyrzuciłem i robi za auto dostawcze i magazyn.
U mnie niestety nie ma klimy i elektrycznych szyb ale za to buda nówka sztuka. W Warce nie bylem ostatnio. Może w tym roku sie uda jak będzie.
Fiat Burstner 535-2 2.8 TD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
reflexes pisze:Nówka sztuka rocznik 2000, Fiat Ducato Burstner A 535-2.
Fajny Gratulacje Niech służy dzielnie.
Co to się dzieje z tym forum... zaraz laminatów tu zabraknie
Fajnie. Kilka dni temu jechałem ogladać też Ducato z zabudową FFB czyli tansza linia Taberta i tam też byla cała alkowa, dach i tył z jakiegoś laminatu, ladnie wywyniety na boczne ściany i tylko one z amelinium ale niestety jak ja jechałem to ktoś inny przyszedł i go kupił
Fiat Burstner 535-2 2.8 TD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
kooba pisze:Co to się dzieje z tym forum... zaraz laminatów tu zabraknie
Może czas pomyśleć nad zmiana nazwy.
Fanklub I nie tylko (i Niewiadówek)
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Co to się porobiło, zgniłki zaczynają mieć silniki.
Gratulacje fajny zakup.
Gratulacje fajny zakup.
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
2019 - 1311 km - 8 nocy
- __ArroW__
- Fanklubowicz
W ten weekend w Toruniu taka ciekawostka była na wystawie
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
2019 - 1311 km - 8 nocy
2019 - 1311 km - 8 nocy
Pytanie do właścicieli N250. Kolega właśnie taką sobie kupił, w stanie takim se. Prawdopodobnie będzie chciał wymienić oś, więc pytanie brzmi: jaka oś do N250? Da się w ogóle coś nowego kupić?
OCZY Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Da się kupić, u mnie leży nowa kupiona na wymiar z jakiejś firmy na allegro. Ale u mnie to już 4 lata pewnie leży więc ceny nie pamiętam. Ale nie wyszło dużo drożej jak sama wymiana gum i łożysk
Paweł i Kinga. N250 i Jamet Arizona
Taka ciekawostka na temat ważenia kamperów w Austrii.
https://camprest.com/pl/blog/informacje ... K_Ezo9R5V7
https://camprest.com/pl/blog/informacje ... K_Ezo9R5V7
2,5 roku temu wysłałem dokumenty o zwrot salda na koncie viatoll (viabox).
Na początku miesiąca otrzymałem maila, że moje zgłoszenie zostało przyjęte do systemu i w tym tygodniu dostałem całe 10,50zł zwrotu.
Na pewno tego było więcej, ile? Nie wiem, ale z pewnością coś sobie potrącili.
Na początku miesiąca otrzymałem maila, że moje zgłoszenie zostało przyjęte do systemu i w tym tygodniu dostałem całe 10,50zł zwrotu.
Na pewno tego było więcej, ile? Nie wiem, ale z pewnością coś sobie potrącili.
N126n
Remont eNki
Remont eNki
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Chyba powinieneś złożyć reklamację. Ja też całkiem długo czekałem, ale to raczej około pół roku. I wróciła kaucja za 2 viaboxy (240 zł) i jakieś tam kilka zł co zostało na koncie. Pamiętam, że trzeba było wysyłać zdjęcia viaboxu bo bez tego nie zwracali kaucji.
Olewam to bo jak kojarzę to kwota była coś koło 20-30 złotych. Poza tym niedawno wyrzuciłem dokumenty z tego i chciałem zapomnieć temat
N126n
Remont eNki
Remont eNki