II Zlot Fanklubu Niewiadówek na IV Zlocie Karawaning.PL
Re: II Zlot Fanklubu Niewiadówek na IV Zlocie Karawaning.PL
Dziękujemy i życzymy tego samego.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
III Zlot powinnismy jeszce zrobic z karawaning.pl i tam porozmawiac ! Nasz niewiadowski dobrze byłoby zrobic w długi weekend wakacyjny na jednym z krańców Polski i zmieniac go corocznie ! Proponuje dyskusję na temat 4 Zlotu i pozostawiam Adminowi kwestie otwarcia nowego tematu
Pozdrówka Rysiaczek !
Pozdrówka Rysiaczek !
- OKARYN
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Witam!
Tak sobie myślę że Rysiaczek,dobrze kombinuje samotny zlot może nie wypalić,jest czas przemyśleń i dyskuji.
Pozdrawiam Okaryn
ps:Bieszczady daleko jak zawsze jestem obecny.
Tak sobie myślę że Rysiaczek,dobrze kombinuje samotny zlot może nie wypalić,jest czas przemyśleń i dyskuji.
Pozdrawiam Okaryn
ps:Bieszczady daleko jak zawsze jestem obecny.
UAZ 2.0D 4x4 - N126n
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Witam, ja myślę podobnie. Tylko ja pojechał bym na wspólny zlot ale nasza grupa dobrze by było jak by się ustawiła na swoim osobnym polu. Na ostatnim było nas 9 załóg, to już widać było naszą siłę. A dlaczego razem? nas jest kilkoro i jeśli przyjazd zadeklaruje parę załóg to nas nie będzie widać. Na forum pl. też mamy swoich znajomych.
Gdy będzie pewność że jedziemy już w kilkanaście załóg to następne zloty robimy sami.Co do miejsca to jest dla mnie wszystko jedno, tylko inne okoliczności mogą zaważyć na nie obecności.
Gdy będzie pewność że jedziemy już w kilkanaście załóg to następne zloty robimy sami.Co do miejsca to jest dla mnie wszystko jedno, tylko inne okoliczności mogą zaważyć na nie obecności.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Na karawanig.pl urodził się pomysł zlotu w Czaplinku (Polska północno zachodnia). Nie wiem co z tego wyjdzie, ale myślę, że sporo osobom nie będzie odpowiadała lokalizacja...
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
szary11, lokalizacja jak najbardziej nie atrakcyjna dla kolegów z Małopolski i podkarpacia
Berlingo 1.9D + N126b
Dokładnie A większość Niewiadowianów jest właśnie z południa
ja zobacze jak to bedzie ale pomysła mam na ten CZAPLINEK
pare dni nad morze a potem w powrotnej drodze zlocik - jakby nie było to mam ponad 500km wiec pasuje na dłuzej wyskoczyc bo taki kawał drogi na 2-3 dni to nie bardzo mi leży...
pare dni nad morze a potem w powrotnej drodze zlocik - jakby nie było to mam ponad 500km wiec pasuje na dłuzej wyskoczyc bo taki kawał drogi na 2-3 dni to nie bardzo mi leży...
szymon79
N 132t + N250 + VW T4 multivan 2.5 LPG
N 132t + N250 + VW T4 multivan 2.5 LPG
Urodził się też nowy pomysłna Jeziorsko, dlatego podaję link z propozycją do rozważenia http://www.noclegipolska.com/wczasy_Ksi ... tyka9.html
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”